0341/482.390

Biroul de Proiectare - Proiect Company Construct

Despre Proiect Company Construct

  • obtinere avize si autorizatii ISU;
  • expertize si scenarii de siguranta la incendii;
  • intocmire Plan urbanistic general, plan urbanistic zonal si plan urbanistic de detaliu

Proiect Company Construct este o firma din Constanta specializata atat în proiectarea și executia constructiilor cat și in amenajări interioare.


Biroul de Proiectare întocmește documentații tehnice pentru autorizare și execuție pentru proiecte de case, vile, duplexuri, pensiuni, hoteluri sau orice alte construcții civile. Realizăm proiecte de mansardare, etajare sau extindere a construcțiilor existente. Ne ocupăm de asemenea de proiecte pentru construcții industriale, agricole și speciale. Oferim asistența tehnică pe perioada execuției lucrărilor.


Echipa de Executie poate realiza în teren proiectele dumneavoastră. De la fundațiile din beton până la finisajele interioare și exterioare, asigurăm calitatea lucrărilor realizate. Executăm atât construcții la roșu cât și construcții la cheie.

Întocmim proiecte de design interior deosebite și originale. Acestea pot fi transformate în realitate de o echipă specializată în lucrări de amenajari interioare. Realizăm lucrări de amenajări interioare la apartamente sau case și oferim consultanță în alegerea și procurarea materialelor.

Proiect casa